Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii LoveLife Events S.R.L. denumită în continuare Street-Art-Festival.

LoveLife Events SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Str. Putul lui Zamfir nr. 9 etaj 3 secotr 1, Bucuresti Judet: Municipiul București, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2044/04.02.2022, cod unic de înregistrare 37738997.

Site-ul https://drdelbani.ae/ este administrat de Delbani Aesthetics S.R.L. si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://drdelbani.ae/.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de Street-Art-Festival.

 1. Drepturi de autor. Materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Street-Art-Festi val şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Street-Art-Festival. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Street-Art-Festival nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, Street-Art-Festival poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
 5. Street-Art-Festival nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor Street-Art-Festival.
 6. Street-Art-Festival are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 7. Street-Art-Festival nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 9. Street-Art-Festival nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Street-Art-Festival.
 10. Preţurile afişate pe https://Street-Art-Festival.ro/ sunt afişate în Lei si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, Street-Art-Festival işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 11. Street-Art-Festival nu poate garanta că mesajele trimise catre Street-Art-Festival vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. Street-Art-Festival nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Street-Art-Festival.
 14. Denumirea Street-Art-Festival este marcă înregistrată al LoveLife Events S.R.L Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor Street-Art-Festival este strict interzisă.
Scroll to Top

STAI CU OCHII PE NOI!

STAI CU OCHII PE NOI!

Fii primul care află noutăți despre festival. Abonează- te la Newsletter.

Fii primul care afla noutati despre festival. Inscrie-te la Newsletter.

Toate campurile care contin * (steluta) sunt obligatorii.